Nieuw binnen RTL 7

RTL 7

RTL 7 is een commerciële zender die zich vooral richt op mannen. Een  groot deel van de zendtijd gaat naar RTL Z, het financieel-economische nieuwsprogramma dat onderdeel is van RTL Nieuws en van 08.30 tot 18.00 op de zender uitzendt. ’s Avonds worden er sportprogramma’s, films en spannende realityseries uitgezonden. De slogan van de zender is niet voor niets “meer voor mannen!” Programma’s van RTL 7 die u heeft gemist (wellicht omdat uw vrouw op het andere net een soap aan het kijken was), kunt u hier terugkijken.
Let op: Het terugkijken van deze programma's is soms wel, maar soms ook niet gratis.

Weetjes

1. RTL 7 heeft op 12 augustus 2005 de zender Yorin (die eerst Veronica heette) vervangen.

2. In Polen heeft er van 1996 tot 2002 ook een zender bestaan met de naam RTL 7 die naar verluidt dezelfde leaders had als Veronica in de jaren negentig had.

3. Er was veel ophef toen RTL 7-programma Voetbal International in 2011 de Gouden Televizier-Ring won. Onder meer televisieregisseur Bert van der Veer vond dat het onterecht was dat het met weinig middelen gemaakte programma had gewonnen in plaats van programma’s als Wie is de Mol? en The Voice of Holland.

4. Het zakenprogramma Business Class van Harry Mens biedt de geïnterviewden de mogelijkheid om tegen betaling afspraken te maken over de vragen die gesteld zullen gaan worden.

Advertentie