Overspel in de liefde

Scripted reality Overspel in de Liefde bij Net 5.

 Telefoneren als niemand het ziet; vaker en meer overwerken, ander gedrag vertonen. Het kan een signaal zijn van een affaire. In de scripted reality serie bij Net 5 verdenken mannen of vrouwen hun partner van overspel. Ze gaan op onderzoek uit naar het verborgen leven van hun geliefde. Als er genoeg bewijzen zijn komt er een confrontatie: op heterdaad betrapt. Wat is de reactie? Komt er een bekentenis?Is vreemdgaan van alle tijden? Als je de tijdschriften en de kranten mag geloven (wat denk je van de roddel-websites?) doet iedereen het. Prins Bernhardt, Amy Winehouse, Bill Clinton en Georgina Verbaan. Als je alle nieuwtjes bij houdt zou je zeggen, dat monogamie niet meer bestaat.Na reality series Achter Gesloten Deuren en Dokters presenteert de vrouwenzender Net 5 nu dus deze pikante show over vreemdgaan. Overspel betekent volgens het woordenboek het hebben van een relatie met iemand anders dan je vaste partner. Volgens de serie gaat één op de drie mensen vreemd.

Afleveringen bij show

Pagina's

Overspel in de liefde
vr 14 jun
Overspel in de liefde
do 13 jun
Overspel in de liefde
wo 12 jun
Overspel in de liefde
di 11 jun
Overspel in de liefde
ma 10 jun
Overspel in de liefde
vr 7 jun
Overspel in de liefde
do 6 jun
Overspel in de liefde
wo 5 jun
Overspel in de liefde
di 4 jun
Overspel in de liefde
ma 3 jun

Weetjes

 

- Overspel in de liefde is een scripted reality serie; dat wil zeggen, dat waargebeurde verhalen nagespeeld worden.

- 31% van alle Nederlanders zou zijn of haar partner bedriegen.

- Volgens experts is een op de 10 kinderen het product van een buitenechtelijke relatie.

- Het vrouwenblad Marie Claire zegt dat één op de vijf lezeressen van het blad vreemd gaat.

- Ook de dames geven aan dat het alleen maar gaat om bevrediging in bed. Deze motivatie komt dus niet alleen maar bij mannen voor.

- Een van de manieren om aan een minnaar of minnares te komen is het gebruik van dating sites op internet.

- J Brandt schreef het boek The 50-mile rule: Your Guide to infidelity and extramarital etiquette. Het is een soort gids met basisregels voor ongestraft overspel.

- Volgens psycholoog Henk Noort is naast internet ook de werkvloer de aangewezen plaats voor het ontmoeten van een minnaar of minnares

Advertentie