Jensen Later

Presentator Robert Jensen van Jensen Later bij Veronica

 Robert Jensen is er een tijdje tussenuit geweest. Hij deed zoveel shows, dat hij bang werd, dat het een beetje te veel werd. De gasten werden misschien wat minder interessant en daardoor moest hij het zelf allemaal leuk maken. En dat was natuurlijk niet de opzet van zijn talkshow. Nu is hij weer terug. Hij heeft een heleboel oude afleveringen bekeken tijdens de time-out en besloot om weer terug te gaan naar de beginperiode van zijn shows. Goede gesprekkken met uiteenlopende gasten.Hij maakt nu voor Veronica twintig afleveringen en gaat onder meer proberen om gasten van vroeger opnieuw in de uitzending te krijgen. Hij was zelf nogal onder de indruk van Bart de Graaff en Pim Fortuin, maar ook Emile Ratelband en Jomanda waren in het verleden al eens te gast en die gaat hij nu terug vragen. Geen Britt of Ymke meer en ook Jan Smit staat niet op zijn verlanglijstje. Er zal zeker nog veel humor inzitten, maar Jensen is van plan om als talkshow-host voor meer diepgang te zorgen.In de eerste aflevering zit Bram Moszkowicz tegenover hem en de emoties laaien nogal eens op. Vooral het moment waarop de bekende strafpleiter een video boodschap van zijn zoon te zien krijgt is bijzonder persoonlijk en aangrijpend. Dit soort diepgang is wat Jensen graag wil en hij zal daarom intense gesprekken gaan voeren met personen die hem aanspreken. Peter R. De Vries en Ali B. Peter Jan Rens en Andy van der Meijde zijn een paar voorbeelden van personen, die de komende tijd te gast zullen zijn in Jensen Later.

Afleveringen bij show

Pagina's

Jensen Later
ma 10 jun
Jensen Later
ma 3 jun
Jensen Later
ma 27 mei
Jensen Later
ma 20 mei
Jensen Later
do 16 mei
Jensen Later
ma 13 mei
Jensen Later
do 9 mei
Jensen Later
do 9 mei
Jensen Later
ma 6 mei
Jensen Later
do 2 mei

Weetjes

 

- Robert Kjaerby Jensen is behalve televisie presentator ook radio-dj.  Zijn radio loopbaan begon hij als technicus in Leidschendam.

- Hij presenteerde ooit de TOP 100 aller Tijden voor radio Veronica.

- In 2002 begon hij zijn eigen televisieshow JENSEN op Yorin. Hierin waren ook internationale sterren als Lionel Richie, Kim Wilde en Shakira te gast.

- In 2006 deed hij mee in Lingo van Lucille Werner.

- De eerste aflevering van zijn nieuwe show Jensen Later trok al direkt meer dan 250.000 kijkers.

- Veronica is bijzonder blij met de comeback van Jensen. De spraakmakende talkshow-host moet voor de zender weer voor opzienbarende televisie gaan zorgen.

Advertentie