Huisje Boompje Barbie

Samantha de Jong in Huisje Boompje Barbie

 RTL 5 is aan het derde seizoen van de realityserie over Barbie (Samantha de Jong) begonnen. Leefden we de vorige keren mee met de bruiloft en de bevalling, nu staat het dagelijkse leven en de verhuizing van het gezin Van der Plas centraal.In de babykamer spookt het volgens Barbie. In eerst instantie heeft Michael daar wat moeite mee, maar als hij in de babykamer komt krijgt ook hij kippenvel. Medium Bep wordt ingeschakeld om de geest te verjagen. En passant vertelt Bep dat Barbie ook nog een jongetje zal krijgen.Ondanks dat de spoken verjaagd lijken te zijn wil onze ster toch verhuizen. Maar eerst zien we nog een flinke echtelijke ruzie over de hond Gucci, die incontinent blijkt te zijn en het hele huis ,,onderkakt,,!Acht weken lang zijn we getuige van alweer een mijlpaal in het leven van het gezin Van der Plas. Ze gaan dus verhuizen. Niet al te ver van hun geliefde volksbuurt vandaan, maar toch ver genoeg om ongerust te worden. Gaat ze Cor, Ron, zwager Patrick en schoonzus Precilla niet heel erg missen? En wat denk je van de zo vertrouwde afhaalchinees? Hoe zullen de nieuwe buren zijn? Is er wel weer een nagelstudio binnen bereik?Na Oh Oh Cherso, Barbie`s Bruiloft en Barbie`s Baby is er bij RTL5 nu dus alweer een nieuwe soap rondom Samatha de Jong: Barbie!

Afleveringen bij show

Huisje Boompje Barbie
zo 5 mei
Huisje Boompje Barbie
zo 28 apr
Huisje Boompje Barbie
zo 21 apr
Huisje Boompje Barbie
zo 14 apr
Huisje Boompje Barbie
zo 7 apr
Huisje Boompje Barbie
zo 31 mrt
Huisje Boompje Barbie
zo 24 mrt
Huisje Boompje Barbie
zo 17 mrt
Huisje Boompje Barbie
zo 10 mrt

Weetjes

 

- Dat RTL de reality ster Barbie koestert was al wel duidelijk. Het komt dus geweldig goed uit, dat het koppel gaat verhuizen.

- Barbie mag niet te veel zwaar werk doen tijdens de verhuizing omdat ze net een borstvergroting heeft laten doen. Ze vond dat haar borsten een beetje gingen hangen na de geboorte van haar kindje, maar nu voelt ze zich weer ,,plastic fantastic,,!

- Michael, de man van Barbie, krijgt een haartransplantatie. Een ,,Gerard Jolinkje,,!

- Samantha de Jong (Barbie) hoopt op meer via al die publiciteit. Een van haar voorbeelden is Sylvie Meis, die bij TMF begon en volgens onze hoofdpersoon ver is gekomen.

- De eerste aflevering van Huisje Boompje Barbie trok al direkt meer dan een half miljoen kijkers. Dus hoewel Barbie steeds in het nieuws is met een of ander relletje heeft het tv publiek haar in het hart gesloten.

- Volgens insiders mogen Barbie en Michael niet in een scheiding verwikkeld raken zolang de serie loopt, omdat dat voor RTL commercieel een probleem zou worden.

Advertentie