Een Nieuw Begin

Angela Groothuizen presenteert Een Nieuw begin bij RTL4.

 Mensen kunnen soms littekens hebben. Van binnen en natuurlijk ook van buiten.Voor RTL4 presenteert Angela Groothuizen een show, waarin vrouwen, die veel psychisch, emotioneel of lichamelijk leed hebben moeten doorstaan, van deze littekens worden afgeholpen. Daardoor kunnen ze op weg naar een beter en fijner leven.Ziekte, ongeluk, tegenslag. Al die dingen zie je vaak terug in iemands gezicht.Vrouwen, die onverwachts met een scheiding worden geconfronteerd, vaak daarna tot armoede veroordeeld zijn en dan soms ook nog getroffen worden door een nare ziekte. In dit seizoen worden acht personen met heel uiteenlopende verhalen geholpen.We zagen in de eerste aflevering een fantastische vrouw. Haar man stierf in haar armen. Ze heeft drie kleine kinderen om voor te zorgen. Daardoor kreeg ze niet de tijd om haar verlies te verwerken en te rouwen. Ze begon te drinken en kwam in een kliniek terecht. Ondertussen is dit allemaal wel achter de rug, maar je ziet de gevolgen van die zwarte periode nog terug in haar gezicht. Presentatrice Angela Groothuizen probeert haar te helpen.Een Nieuw Begin is een echt reality programma. Angela wordt bijgestaan door een team van psychologen en cosmetisch chirurgen. Hierdoor is er een grote kans dat de kandidaat aan het eind van het programma er weer goed en zelfverzekerd uitziet.

Afleveringen bij show

Een Nieuw Begin
di 17 sep
Een Nieuw Begin
di 10 sep
Een Nieuw Begin
di 3 sep
Een Nieuw Begin
di 27 aug
Een Nieuw Begin
di 20 aug
Een Nieuw Begin
di 13 aug
Een Nieuw Begin
di 6 aug
Een Nieuw Begin
di 30 jul

Weetjes

 

- Naar de vorige afleveringen van dit programma Een Nieuw Begin werd wekelijks door zo`n miljoen mensen gekeken.

- Groothuizen vindt, dat je niet moet meehuilen, als je probeert te helpen. Mensen vertellen haar alles als een soort vertrouwenspersoon. Zij wil dan nuchter blijven en soms ook voor een beetje humor zorgen.

- Een Nieuw Begin is dus een woensdagavond programma bij RTL, dat aan een vervolg seizoen begint. Eerder werd bekend, dat Gordon al een vierde reeks maakt van Hotter Than My Daughter.

- De produktie is in handen van Blue Circle. Zij helpen zoeken naar kandidaten voor het programma.

- Angela Groothuizen kennen we natuurlijk van haar optredens als jurylid bij diverse shows. Nu is ze dus ook als presentatrice werkzaam bij RTL.

- Eén van de leden van Angela`s team van professionals is drs. Xander Bakker. Hij is als plastisch chirurg werkzaam in de Velthuis kliniek Cosmea in Enschede. Hij probeert steeds individueel maatwerk te leveren en de ervaring die hij heeft maakt hem zeer waardevol bij het succes van dit programma.

Advertentie