Divorce

Komisch drama Divorce bedacht door Linda de Mol

Linda de Mol bedacht en ontwikkelde de serie Divorce tijdens de laatste opnames van Gooische Vrouwen. Zij sprak met gescheiden en met getrouwde mannen ten einde informatie te krijgen om een echte eigentijdse serie te maken met een mix van humor en drama. Het gaat tenslotte om een onderwerp dat veel mensen raakt of op zijn minst herkennen.Divorce is een komische dramaserie, geregisseerd door Will Koopman, over drie zeer verschillende mannen van rond de veertig, die in een scheiding verwikkeld zijn en noodgedwongen samen gaan wonen. Lief en leed worden gedeeld en er ontstaat een mannenvriendschap.In de mannenrollen zien we Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger en Dirk Zeelenberg. Chantal Janzen speelt een van de aanstaande ex-vrouwen. Het programma wordt steeds populairder: de uitzending van 3 februari 2013 trok meer dan twee miljoen kijkers, 2.075.000 om precies te zijn!

Afleveringen bij show

Pagina's

Divorce
do 21 mrt
Divorce
do 14 mrt
Divorce
do 7 mrt
Divorce
do 28 feb
Divorce
do 21 feb
Divorce
do 14 feb
Divorce
do 7 feb
Divorce
vr 1 feb
Divorce
vr 25 jan
Divorce
do 17 jan

Weetjes

- Haarlemse Mannen versus Gooische Vrouwen?

- De Nederlandse dramaserie Divorce had als werktitel Haarlemse Mannen en is bedacht door Linda de Mol.

- Het zou de officieuze tegenhanger moeten worden van Gooische Vrouwen.

- De show zou eerst voor Nederland 3 zijn, maar uiteindelijk werd de serie niet door de publieke omroep gekocht, maar door RTL 4.

- Het was direkt zo’n succes, dat nog voordat de tweede aflevering werd uitgezonden, de hoofdrolspelers al gepolst werden voor een tweede seizoen.

 

Advertentie