Cheat On Me

Jan Kooijman presenteert Cheat on Me bij RTL5

 Een meer dan luxe verblijf in het zonnige Thailand vormt het decor van de nieuw realityshow Cheat on Me bij RTL5. Tien koppels testen hun relatie. De deelnemers weten niet van elkaar, wie er in het dagelijkse leven werkelijk een stel zijn. Men moet er alles aan doen om dat geheim te houden. En wat kun je beter doen om dat onontdekt te laten, dan om aan te pappen met een ander. Als je dat maar overtuigend genoeg doet, merken de anderen niet, wie je echte levensgezel is.En het gaat er inderdaad verhit aan toe tijdens het voldoen aan de opdrachten. Alles mag en alles kan. Flirten, zoenen of nog intiemer. Het hoort er allemaal bij. Maar ook ruzie en tranen zijn een onderdeel van het spel. Wie hoort bij wie en wie gaat hoe ver om dat verborgen te houden? Elke aflevering valt één koppel door de mand en moet naar huis. De uiteindelijke winnaar verdient 35.000 euro.Presentator van de show is Jan Kooijman. Hij vond het aanvankelijk verbazingwekkend om te zien wat zich allemaal afspeelde. Toch vindt hij, dat iedereen zijn eigen keuzes moet maken en dat hij daar geen oordeel over moet vellen.Wie kan het best zonder enige schaamte aanpappen met een ander? En dat alles onder het oog van de echte partner, die niet kan ingrijpen als het hem of haar te ver gaat. In deze emotionele verleidingsshow is het allemaal te zien. We noemen het maar even bedrieglijk vermaak.

Afleveringen bij show

Cheat On Me
zo 28 apr
Cheat On Me
zo 21 apr
Cheat On Me
zo 14 apr
Cheat On Me
zo 7 apr
Cheat On Me
ma 1 apr
Cheat On Me
zo 24 mrt
Cheat On Me
zo 17 mrt
Cheat On Me
zo 10 mrt

Weetjes

 

- Presentator/acteur/danser Jan Kooijman heeft wel even getwijfeld voordat hij meewerkte aan deze show. Hij was bang dat het alleen maar ging over vreemdgaan. Pas toen hij in de Franse versie had gezien hoeveel humor er in zat, besloot hij akkoord te gaan.

- Het is het eerste eigen programma voor Kooijman. Er doen 8 heteroparen aan mee, een homepaar en een lesbisch koppel.

- De meeste kijkers kennen de presentator als jurylid in So You Think You Can Dance. Hij was in 2011 kandidaat in Wie Is De Mol.

- In Verliefd Op Ibiza speelt hij de rol van Kevin.

- Wat veel mensen niet weten, is dat hij de stem van Janneman Robinson was in Winnie de Poeh.

Advertentie